Nieuws

Opbrengst oliebollenactie 2020 € 1200,-

De oliebollenactie verliep dit jaar heel erg goed. We hebben 2000 oliebollen gebakken. De opbrengst voor de Roparun is € 1200,-

Opbrengst chocoladeletters 2020 € 1340,70

We hebben dit jaar 654 chocoladeletters verkocht. De opbrengst voor de Roparun is €1340,70

Opbrengst Vestingloop Bergen op Zoom 2020 € 929,06

Wij hebben van Epic in de Running € 929,06 ontvangen. Wij hebben dit gekregen, omdat ons team heeft geholpen bij de Vestingloop Bergen op Zoom. Deelnemers aan dit evenement hebben een extra donatie gedaan. Dankzij hun kunnen wij weer een mooi bedrag aan de Roparun doneren.

Vestingloop Bergen op Zoom

Een aantal teamleden hebben op 11 oktober 2020 helpen als vrijwilliger geholpen bij de vestingloop Bergen op Zoom. Hier heeft het team weer geld opgehaald voor de Roparun.

Virtuele Singelloop

4 oktober heeft ons team, met een aantal gastlopers, de virtuele Singelloop gelopen Zoom. Allemaal hebben ze de halve marathon aangetikt! Ze zijn begeleidt door een team fietser en aangemoedigd door de overige teamleden, familie en vrienden.

Fantastisch bedrag van €6000,- voor de Roparun

Ondanks dat we onze activiteiten moesten staken en de Roparun niet door kon gaan, hebben we toch wel wat acties, eerder in het jaar, succesvol kunnen afsluiten. Dat komt door JULLIE!

Dit jaar kunnen wij, mede dankzij jullie, toch een fantastisch bedrag van €6000,- beschikbaar stellen aan de stichting waar wij het allemaal voor doen: Stichting Roparun.

Sponsors, familie, vrienden van team 188, BEDANKT!

Dit ene motto houdt ons ook volgend jaar bezig:

“Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven.”

Run Bike Run

Zaterdag 30 mei 2020 hebben wat teamleden meegedaan aan een, zelf georganiseerde, Run-Bike-Run, om zo toch het Roparungevoel in dit pinksterweekend te voelen. Onderweg werden zij voorzien van een lekkere snack en een aanmoediging, georganiseerd door teamlid Roel en zijn gezin.

Waardecheque ontvangen van Heroes for Heroes

Op 11 januari 2020 heeft Stichting Heroes for Heroes een spinning marathon georganiseerd voor verschillende lokale goede doelen. Onze teamleden hebben meegeholpen en op 30 mei 2020 heeft ons team een cheque ter waarde van €6634,- in ontvangst mogen nemen van Stichting Heroes for Heroes. Dit bedrag komt geheel ten goede aan de Stichting de Roparun. Heel erg bedankt!