Teamleden

Renko Fiks

Teamcaptain

Hallo, ik ben Renko Fiks, 48 jaar oud en woonachtig in Hoogerheide.

Dit wordt het 3e jaar dat ik mee ga met dit geweldige team. Het 1e jaar als masseur en vorig jaar als teamcaptain. Ook dit jaar zal ik weer in de rol van teamcaptain mijn steentje bijdragen.

Helaas van heel dichtbij de gevolgen en impact van kanker moeten ervaren. Daarom geen twijfel over de vraag of en waarom ik meedoe....


Mandy van Kuijck

Voorzitter & fietser

Ik ben Mandy van Kuijck en woon in Zegge. Ik ben getrouwd met Rob van Kuijck.

Ik 2019 ben ik voor de allereerste keer mee gegaan als fietser. In de voorbereiding naar de Roparun heb ik het voorzitters stokje van Mike overgenomen.

De Roparun is voor mij een mooi, grensverleggend en een gezellig evenement. Maar het allerbelangrijkste vind ik dat de Roparun zoveel mooie goede doelen heeft. Bijdragen aan de palliatieve zorg is juist zo belangrijk. Juist, de laatste maanden, dagen, uren, dat je ziek bent, moeten voor de patient, maar ook zeker voor de familie comfortabel zijn.


Kim Verdult

Secretaris & loper

Kim is één van onze lopers


Tamara Klaassen

Penningmeester & fietser

Tamara is één van onze fietsers


Roel de Laat

Bestuurslid & loper

Roel is één van onze lopers


Mike Goossens

Loper

Vanaf het aller begin ben ik lid van Maak een vuist. Ik heb 4 jaar lang voorzitter mogen zijn naast dat ik loper ben van het team. Dit jaar ga ik voor de 5e keer mee als loper en mag Mandy de dankbare taak als voorzitter overnemen van mij overnemen. Ik ben onwijs trots om deel uit te maken van dit gezellige en enthousiaste team. Hopenlijk zien we jullie weer terug langs de lijn, bij onze doorkomst en bij onze evenementen! Groeten Mike


Martijn Hoedelmans

Loper

Hallo allemaal! Ik ben Martijn Hoedelmans, 31 jaar oud en ik zit sinds 2018 bij Roparun team Maak Een Vuist. Twee jaar geleden ben ik als loper aangehaakt bij het team. Vanwege blessures bij een teamgenoot ben ik op het laatste moment binnen komen vliegen en stond ik opeens aan de startlijn in Parijs. Inmiddels heb ik al 2x de finish mogen behalen met die geweldige team. Naast veel gezelligheid en vriendschap weet dit team het beste in iedereen naar boven te halen. Dit zorgt ervoor dat wij nog veel vaker ons steentje mogen bijdragen aan het motto van de Roparun.

Merel de Dooij

Loper

Hoi! Ik ben Merel, 32 jaar oud en ik woon samen met Martijn in Bergen op Zoom. Vorig jaar kreeg ik een relatie met Martijn en werd door hem enthousiast gemaakt om mee te doen aan de Roparun. Team 188 kwam nog een hardloper te kort, dus werd al snel aan mij gevraagd of ik zin had om mee te doen. Natuurlijk zei ik ja! Dit jaar heb ik voor het eerst de Roparun gelopen en wat was het een mooi, maar ook intensief avontuur met z’n allen! Onderweg had ik het soms even zwaar, maar voor de mensen die te maken hebben met die verschrikkelijke ziekte is het nog veel zwaarder. Zij strijden elke dag voor het leven, met ‘de finish’ in zicht, zonder te weten of ze die gaan halen..

Lavidia Frijters

Loper

Hallo! Ik ben Lavidia, 36 jaar, getrouwd en 2 kinderen. Ik ga dit jaar voor de 2e keer als loopster met het gezelligste Roparun team mee. Team 188 Maak een vuist!! Maar buiten de sportieve uitdaging weten we als geen ander waar de roparun voor staat. Dus steun ons in onze aankomende evenementen en volg ons op sociale media. Groetjes Lavidia.


Chris Jan de Groen

Loper

Chris Jan is één van onze lopers


Mick Fase

Loper

Mick is één van onze lopers


Nicole Brusselaars

Fietser

Nicole is één van onze fietsers


Priscilla Valk-Bogers

Fietser

Priscilla is één van onze fietsers


Cindy Versteeg

Fietser

Cindy is éen van onze fietsers


Teun Uit de Haag

Fietser & reserve loper

Teun is één van onze fietser, maar is ook een reserve loper.


Marja Vreeven

Navigator

Hallo ik ben Marja en ben navigator in één van de lopersbussen. Vijf jaar geleden besloot ik mee te gaan met de Roparun samen met mijn zoon. Hij ging als loper mee. In mijn naaste omgeving ben ik al veel mensen verloren aan de vreselijke ziekte, vandaar mijn deelname. Ik maak nu van héél dichtbij mee wat we voor de palliatieve zorg kunnen doen.


Anita Verdoorn

Navigator

Anita is één van onze navigators

Vacant

Chauffeur

Wij zoeken nog een chauffeur.


Marco van Eekelen

Chauffeur

Hey, ik ben Marco van Eekelen, slechts 50 jaar jong en ga in 2020 voor de 2e keer mee als bestuurder van busje A , naast het besturen van 'de bus' ga ik mezelf bezig houden met vloggen en fotograferen van alles wat zich rond team A gaat afspelen. Ik zeg maak een vuist en volg ons op sociale media.


Sonja van der Wegen

Masseur & verzorger

Ik ben Sonja van der wegen (links). Gediplomeerd sportmasseur sinds 2013. Vorig jaar ben ik zeer plots (en op het allerlaatste moment) voor het eerst mee geweest met team 188 en ondanks dat ik een buitenstaander ben, heb ik een enorm leuk en intensief weekend gehad en voelde me enorm welkom en gewaardeerd!

De reden waarom ik mee doe ligt dichtbij, want ik heb al afscheid genomen van te veel familieleden en vrienden. Waaronder van mijn zeer geliefde tante in december 2018 en nog geen 6 weken later mijn oom.

Dit jaar doe ik nogmaals mee om de teamleden van team 188 te ondersteunen. Want zij leveren zo’n bijzondere prestatie middels de enorme afstand en geweldige teamwork! Geweldig toch om hier ook een bijdrage aan te mogen geven!


Yvonne Jongeneelen Termorshuizen

Masseur & verzorger

Yvonne is één van onze verzorgers/masseurs


Karin Verstraten

Cateraar

Hallo ik ben Karin Verstraten

Ben in 2019 voor het eerst mee geweest met team Maak een vuist samen met Saskia doe ik de catering.


Saskia Stolwerk

Cateraar

Hallo ik ben Saskia Stolwerk . Ben vorig jaar voor het eerst mee geweest met dit geweldig team . Allemaal hele bijzonderen en lieve mensen . Ik verzorg samen met Karin de catering . En in het dagelijks leven ben ik werkzaam als catering beheerster.


Wij zijn nog op zoek naar een chauffeur en een fietser die ook kan lopen.