Teamleden

Tamara Klaassen

Penningmeester & Team Captain

Tamara is onze team captain.

Kim Verdult

Secretaris & loper

Hoi ik ben Kim Verdult woon met mij man en 2 kinderen in hoogerheide. Ben vanaf 2018 lid van dit mooie team. Elk jaar zet ik me graag in voor het goede doel. Hardlopen is voor mij een uitlaat klep. Heerlijk door de bossen crossen.  Dus trek je hardloop of wandel schoenen aan en ga naar buiten. Geniet van elke dag 🍀

Roel de Laat

Logistiek & loper

Ik ben Roel en hou me bezig als Loper en als bestuurslid. Sinds 2019 lid van dit leuke team. Veel diversiteit als leden wat een mooi team vormt. Met z’n alle voor dat ene doel gaan. Samen van A naar B. Allemaal voor hetzelfde doel.

Martijn Hoedelmans

Loper

Hallo allemaal! Ik ben Martijn Hoedelmans, 34 jaar oud en ik zit sinds 2018 bij Roparun team Maak Een Vuist. 5 jaar geleden ben ik als loper aangehaakt bij het team. Vanwege blessures bij een teamgenoot ben ik op het laatste moment binnen komen vliegen en stond ik opeens aan de startlijn in Parijs. Inmiddels heb ik al 4x de finish mogen behalen met die geweldige team. Naast veel gezelligheid en vriendschap weet dit team het beste in iedereen naar boven te halen. Dit zorgt ervoor dat wij nog veel vaker ons steentje mogen bijdragen aan het motto van de Roparun.


Marco van Eekelen

Chauffeur

Hey, ik ben Marco van Eekelen, slechts 50 jaar jong en ga in 2020 voor de 2e keer mee als bestuurder van busje A , naast het besturen van 'de bus' ga ik mezelf bezig houden met vloggen en fotograferen van alles wat zich rond team A gaat afspelen. Ik zeg maak een vuist en volg ons op sociale media.

Chris Jan de Groen

Navigator

Chris Jan is één van onze navigatoren.

Karin Verstraten

Navigator

Hallo ik ben Karin Verstraten . Ben in 2019 voor het eerst mee geweest met team Maak Een Vuist. Op dit moment ben ik navigator binnen het team.

Saskia Stolwerk

Fietser

Hallo ik ben Saskia Stolwerk . Ben vorig jaar voor het eerst mee geweest met dit geweldig team . Allemaal hele bijzonderen en lieve mensen . Dit jaar ben ik fietser binnen het team . En in het dagelijks leven ben ik werkzaam als catering beheerster.

Mick Fase

Loper

Ik ben Mick en ben 23 jaar oud. Ik woon in steenbergen. Mijn hobby's zijn hardlopen, met vrienden afspreken, terrasje pakken met vrienden. Ik ga voor de 4e keer mee als loper van het team!

Stephanie van den Kieboom

Fietser

Hallo allemaal! Ik ben Stephanie en ik ga in 2023 voor de eerste keer mee als fietser. Ik heb dit Roparun-team een aantal jaar binnen zien komen in Halsteren en vond het zo mooi om een team te zien strijden voor zo’n goed doel, dat ik besloot dat ik daar onderdeel van wilde gaan uitmaken. Vanaf nu ga ik dus meestrijden in dit leuke team! We gaan er samen weer een mooie run van maken en strijden voor dit goede doel!

 Bart van Huffel

Chauffeur

Hallo allemaal! Ik ben Bart van Huffel,  39 jaar oud en woonachtig in Halsteren en in het dagelijks leven  werkzaam als kok. 

Dit wordt mijn 6de  run en het 1ste jaar bij team 188 maak een vuist als chauffeur waar ik enorm veel zin in heb met deze fantastische groep mensen.

Naast het besturen van de bus vind ik het leuk om vanalles te organiseren en samen een vuist te maken tegen kanker en zo “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.

Cindy de Boeck

Catering

Hoi ik ben Cindy ik kom uit Halsteren en ik ben 45 jaar.

Dit jaar ga ik voor het eerst mee met team 188. Dit jaar zal ik mij bezig houden met de catering op het basiskamp. Ik ben al heel wat jaar actief binnen de roparun. De rede dat ik mee doe, is omdat ik het belangrijk vind om mij in te zetten voor een goed doel. 

Samen met het team je inzetten, en het doel bereiken is waar je het voor doet!

“Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.

Tessa Govers

Loper

Hoi allemaal! Ik ben Tessa Govers, 28 jaar en woonachtig in Bergen op Zoom. In het dagelijkse leven ben ik werkzaam in het Erasmus MC voor het Sophia Kinderziekenhuis en doe ik ceel sporten zoals tennis, fitness en voetbal. 


Ik heb altijd gezegd dat ik ooit eens mee wilde lopen voor de Roparun en dit jaar gaat het daar eindelijk van komen! En gezien de gezelligheid van het team verwacht ik niet dat het bij één keer gaat blijven. Ik hoop er samen met dit team een hele mooie run van te maken en dat we zoveel mogelijk geld inhalen voor het goede doel!

Jesse van Santen

Fietser

Ik ben Jesse 16 jaar. Fiets dagelijks 20km, hou van voetbal en hardlopen niks gaat erboven zelfs school niet. Ben altijd al heel enthousiast geweest voor de roparun en mag nu eindelijk meedoen en we gaan er een feestje van maken!

Ruud Huijsmans

Fietser

Michael Tieman

Loper

Ik ben Michael Tieman, 50 jaar woon in Hoogerheide samen met Lavidia die ook mee loopt bij dit team. Dit is voor mij het eerste jaar bij dit team maar ik heb hiervoor 4 jaar bij een ander team gelopen. Heb dus al wel een klein beetje ervaring maar elke keer is toch weer anders.

 

De eerste keer was afzien maar de gedachten waarvoor je het doet helpt zeker. Zal nooit vergeten dat er toen een klein meisje stond in Rotterdam die bloemen uitdeelde met een briefje dank zij jullie leeft mijn vader nog. Dan moet je heel goed slikken en vergeet je alle pijntjes op dat moment.

 

Vorig jaar was het weer slecht een groot gedeelte van de Roparun. Zoals het er nu uitziet hebben we mooi weer. Gelukkig want het doet je wel wat om door dorpen te lopen die ze speciaal voor ons versierd hebben. Keer op keer iedereen aanmoedigen, onbekenden die voor de Roparun bezig zijn.

 

Ik hoop dit jaar hem ook weer zonder blessures uit te lopen en hoop jullie onderweg te zien. We kunnen jullie aanmoedigingen, hulp en steun goed gebruiken.

 

Wil je mij of het team steunen dat kan natuurlijk altijd. Ik hoor het graag van je.

Lavidia Frijters

Loper

Richard Douglas

Masseur/Verzorger

Ik ben Richard de verzorger van dit mooie team 188. Na een jaartje ben je verkocht aan dit team. De lopers trek ik aan de linker oor als ze pijn hebben om ze zo weer op te lappen voor de volgende 50 km. Dit jaar weer mee. Wat een gezelligheid. Dit jaar op de thuisbasis met een nieuw team ik heb er weer zin in. I see you

Ad Kaat

Vrachtwagenchauffeur

Kees Kaat

Vrachtwagenchauffeur

John Nout

Loper